Американската армия си има Жена-чудо!

Американската армия си има Жена-чудо!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.10.2017
  • Сподели:

Алисия Маседо е била само на 19 години, когато се е присъединила в редиците на армията. Сега е на 28 години и продължава да изпълнява професионалните си задължения, като в същото време има и доста изтощителен фитнес режим, част от който тя прави достояние на своите фенове чрез своя блог, информира "Дейли Мейл".

 

 

Когато не се грижи за зъбите на своите пациенти, тя впечатлява своите над 193 последователи с горещи селфита, показващи страхотната й фигура. Разказвайки пред изданието за своето решение да работи в армията, тя казва:

 

 

"В живота си имах всичко, което съм искала и все още не се чувствах доволна и щастлива. Исках да бъда независима, да пътувам по света и да работя за страната си".

 

 

Относно дневния си режим Алисия Маседо споделя, че става всяка сутрин в 4 сутринта, тренира от 5 до 6.30, след това работи с пациенти, а след приключване на задълженията си тя се занимава още два часа с тежести в залата.

 

 

Сексапилната зъболекарка заявява, че е започнала своя блог, защото е искала хората да живеят по-здравословно, да се грижат за тялото си и да се хранят правилно.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочетена 443 пъти