Дневен хороскоп 14 септември

Дневен хороскоп 14 септември
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    14.09.2017
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не поемайте инициатива, както в работата, така и в любовта. Нека всичко върви по свой начин, не се намесвайте в хода на събитията. По-добре се заемете с ежедневните си задължения, установявайте контакти или планирайте пътуване. За лечение деня не е ефективен, затова е по-добре да отмените посещението при лекар.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Повишете професионалното си ниво и си назначете бизнес срещи за първата половина на деня. Ако решите да търсите нова информация, не се обръщайте към колегите си, а потърсете в интернет. Успехът във финансовата сфера, ще ви позволи да пазарувате, да отидете с приятели в ресторант и да купите скъп подарък на любимия човек.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще искате да сте с някой, с който да може да поговорите и дори да се оплачете от живота. Най-вероятно, така са ви подействали, последните събития в сферата на любовта. Пред погледа на началниците, днес по-добре не попадайте. Особено, ако не сте завършили дългогодишен и мащабен проект. Вечерта прекарайте със семейството си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Възможен в конфликт с роднини, които постоянно ви налагат своето мнение. Споровете едва ли ще доведат до положителен резултат, но могат да ви скарат за дълго време. Един прекрасен ден за тези, който са планирали пътешествие. Ако сте се погрижили предварително за транспорта, тогава пътуването ще бъде чудесно.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес сдържайте езика си и не говорете излишно в колектива, в противен случай със сигурност ще станете жертва на клюки. Проекти, които ви обещаваха големи пари, могат да се провалят в самото начало. Но в любовната сфера всичко ще се окаже перфектно и нещата, ще се развиват точно така, както сте ги замислили.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не се отпускайте и не позволявайте на колегите си, да ви използват. Вие толкова много помагате на другите, така че е време да помислите за себе си. Между другото, от колко време не сте били в салон за красота, не сте излизали сред природата и не сте пазарували само за себе си? Вечерта, може да срещнете стари приятели, но на компютъра до късно вечер не се застоявайте.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва внимателно да обмислите идеите си, дори ако на пръв поглед изглеждат твърде луди. За всички предложения за сътрудничество, бъдете по-сериозни, иначе ще направите много грешки. В личния си живот, сте твърде привързани към миналото. Освободете се, след това може да срещнете нова любов.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Изплатете дълговете си и не взимайте дългосрочни заеми. И без това, процентите се увеличават, което се отразява зле на финансовото ви положение. В семейния живот, ще има наистина тайнствени събития. Но ако се опитате да ги разберете, връзката със съпруга ви, завинаги ще остане силна и искрена.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Лесно ще се справите с малките трудности, по пътя си към успеха. Що се отнася до глобалните проблеми, те незабавно ще отстъпят, тъй като ще видят сериозното и настойчиво изражение на лицето ви. До вечерта, може да се почувства по-зле, затова е необходимо да предприемете незабавни действия. Възможна е настинка или грип.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Възможни са, нови и печеливши предложения, от които просто няма да може да се откажете. Разширявайки кръга на знанията си и трупайки опит, ще може да демонстрирате вашите таланти на широка аудитория. Вечерта, ще получите своевременна финансова помощ от приятели . Просто не харчете всичките пари наведнъж, бъдете по-икономични.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще сте объркани, не само в работата, но и в собствените си мисли. Искате яснота и разбиране, а всичко се оказва точно обратното. Жена, може да ви вкара не в парична измама, а в лична драма. Опитайте се да бъдете бдителни в избора си на приятели, в противен случай за дълго време, ще се окажете в психологическа зависимост.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Бъдете по-упорити, ако въпросът засяга глобалните ви планове. Скрийте личното си отношение към колега, така че да не повредите собствената си репутация. Приятни любовни събития, ви чакат вечерта. Но трябва да помните, че сълзите не помагат в любовта. Тук трябва да промените кардинално поведението си.

Прочетена 1832 пъти