Дневен хороскоп 13 септември

Дневен хороскоп 13 септември
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    13.09.2017
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Необходимо е да изоставите предишни ангажименти на работното място, за да се заемете смело с нови задачи. Ще настъпят някои промени в колектива, така че бъдете бдителни. В личния живот, не трябва да показвате раздразнителност, а по-скоро да станете по-лоялни и по-отстъпчиви с избраника си. Вечерта е подходяща за посещение на фитнес зала.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Слушайте интуицията си и едва след това, подписвайте важни документи. Прекалената ви енергия, няма да ви позволи да седите на едно място, затова бъдете внимателни. Отношенията ви с любимия, може да се развалят, заради неоправданата ви ревност. Защо да раздухвате огъня, ако няма причина?

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще може да се възползвате от всяко обстоятелство, с което се сблъскате. Просто не бързайте и бъдете уверени в себе си, за да спечелите. Благоприятно, ще се развиват въпроси свързани с финансови инвестиции и подписване на сделки. Вечерта, ще посрещате гости отдалеч.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, не започвайте нещо голямо, по-добре се заемете с малки неща. Проблемите в дома , ще ви изкарат от равновесие, но не бъдете твърде подозрителни. Многообещаващ ден в любовен план, когато най-после, ще се решите да отидете на романтична среща. Дори ако не чувствате дълбоко чувство към даден човек, не бъдете категорични.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви един интересен ден, когато всички наоколо, ще искат да общуват и споделят новини с вас. В личния си живот, не позволявайте да бъдете използвани. В противен случай вие сами ще бъдете разочаровани от това, към което сте се стремили с цялото си сърце. Вечерта, ви очаква, доста домашна работа.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес се заемете с неотложните въпроси, в дома и ежедневието. Всичко да свършите сами няма да стане, затова потърсете помощ от близки роднини. Ден за изплащане на дългове и връщане на стари проблеми. Но вие сте силни и мъдри и ще успеете да решите бързо всички въпроси. Основното нещо е, да не се предавате пред трудностите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес повече, ще преживявате за вътрешния си комфорт, отколкото за финансовото положение. Мотото ви ще е, че парите не са всичко и ще решите да се отдадете на хобито си. В ежедневието, може да имате шанс да промените не само работата, но и професията си. В семейния живот, не трябва да се придържате към стандартното, а да внасяте повече разнообразие.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви светъл и успешен ден във всяко отношение. Толкова активно, ще се заемете с работата, че до вечерта, ще получите добри доходи. Проблеми са възможни в любовта, когато новият ви партньор, ще ви отговори с отказ. Може би всичко това за добро? Особено, ако все още не сте сигурни- обичате или сте само увлечени.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не трябва да се жертвате, както за хората, така и за работата. Имайте предвид, че с такава позиция от ваша страна, може да бъдете използвани. Няколко обезпокоителни новини, ще дойдат при вас по телефона през деня. Основното нещо е, не се притеснявайте преди време. Вечерта може спешно да трябва да купите билети и да тръгнете на път.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, запазете своя оптимизъм във всяка ситуация. Денят се очаква да бъде труден, но продуктивен. Ако се почувствате встрани от това което се случва, не се паникьосвайте. Скоро всичко ще се нормализира, стига да не предадете управлението в неправилни ръце. И за сега, избягвайте всякакви спорове с шефовете.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще получите много обещаващи и печеливши предложения. Но се съсредоточете върху домашните работи, а не върху преговорите и командировките.Умствената работа, ще даде добър резултат, но от физическия труд трябва да се откажете. Особено, ако имате неприятни симптоми от страна на здравето.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очакват ви уважение и почести, към които олкова дълго сте се стремили. Дори и да не успеете да изпреварите в работата, по-опитните си колеги, шефовете ще ви насърчат и наградят. Креативните от вас, ще бъдат поканени да участват в масово събитие, където ще покажат своите изключителни способности.

Прочетена 1742 пъти