Лили Иванова ослепява

Лили Иванова ослепява
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    13.09.2017
  • Сподели:

Сериозни здравословни неволи застигнали Лили Иванова в разгара на лятното й турне. Примата се прибрала по спешност в столицата, за да посети дългогодишния си очен лекар, който следи състоянието й.

 

Изненадващо, естрадната дива получила замрежване на погледа и нетърпимо главоболие. Хора от антуража й веднага запазили час при известен офталмолог, който я приел моментално въпреки натоварения си график. Оказало се, че за пореден път намаленото зрение на Лили й създава проблеми. Тя се появила в кабинета със зачервени очи и изглеждала все едно е обгорена.

 

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Лили Иванова ослепява - примата инкогнито на очен лекар, нуждае се от операция

 

Състоянието й се дължало на ослепителните прожектори, които греели в лицето й по време на концерти. Заради близките дати на рециталите очите на Иванова нямали достатъчно време на починат и състоянието им се влошило. От лекарския кабинет коментират, че най-вероятно в първите дни на есента Лили щяла да се подложи на лазерна операция, каквато претърпя и през 2015-а, за да може да закрепи здравето си за още няколко години.

 

С недъга на зрението певицата се сдобила още като мома, когато й казали, че се нуждае от очила с висок диоптър, но тя не обърнала внимание на съветите на специалистите. За лещи не искала да чуе, а тъмни очила на сцената изрично отказвала да носи, защото искала контакт с публиката. Феновете й обаче забелязват, че след като паметта започна да й изневерява и Лили се принуди на чете текстовете на песните си по време на концерти, вече не виждала и буквите, макар да били с огромен шрифт.

 

Очевидно и природосъобразният начин на живот не може да я избави от белезите на старостта, коментират хора от обкръжението на примата. Всъщност тази година се оказала драматична за здравето на Лили, която на два пъти посещавала спешния център в „Пирогов“.

 

Приемът й в лечебното заведение се наложил заради възпаления на гърлото, които граничели с гнойни ангини. Макар Иванова да хапвала по няколко лъжици мед всеки ден, имунитетът й бил нисък и хващала всеки вирус, който върлувал навън.

Прочетена 1895 пъти