Дневен хороскоп-12 септември

Дневен хороскоп-12 септември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    12.09.2017
  • Сподели:

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не само ви очаква успешен, но и печеливш ден. Ако не работите сами, лесно ще може да се справите с много задачи. За да не създавате конфликт в екипа, опитайте се да сдържате понякога езика си. Може да мислите за другите всичко, но да казвате това на глас, не трябва.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, избягвайте в личните разговори, моралните учения. Особено, ако хората, са по-възрастни и по-опитни от вас. Следете не само вашите думи, но и интонация. В личния ви живот, цари пълна хармония и няма от какво да се оплаквате. Единственият недостатък на този ден, ще е липсата на пари. Сигурно сте разчитали на голям бонус, но всичко се е оказало различно.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес смело, може да харчите пари за това, което е планирано. Това няма да повлияе твърде много на финансовото ви положение. През деня е възможно спешно бизнес пътуване, както и подписване на дългосрочен договор. Вечерта не се колебайте да се погрижите за външния си вид и да посетите фризьор или стилист.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес пазете не само своята нервна система, но и психиката на хората около вас. Понякога сте толкова агресивно настроени към всичко, което ви заобикаля, че отблъсквате хората. Ако е възможно, по-добре останете у дома и се отпуснете в уютна атмосфера. Възможно е вечерта, да бъдете поканени на романтична среща.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, трябва да реагирате адекватно на всичко, което касае вашата работа. Бъдете особено внимателни, когато общувате с шефа, за да не развалите кариерата си. В личния ви живот, ще се появи съперник - упорит и принципен. Ако искате да продължите връзката с избраника ви, не се опитвайте да решавате ситуацията с юмруци.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, не приемайте всичко на доверие, по-добре проверявайте входящата информация по-сто пъти. Ако в работата си покажете инициативност и находчивост, само ще спечелите от това. Шефът със сигурност ще забележи вашето старание и търпение, защото проектите няма да бъдат лесни. Добър ден за тези, който са решили да променят сферата си на дейност.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес, може да се влюбите толкова искрено и твърдо, че самите ще бъдете изненадани. Отдавна мечтаете за такива чувства, но сега може да сте малко объркани. В областта на работата, докажете себе си, импровизирайте, така брилянтно, ще се справете със задачите. По отношение на здравето, трябва да си направите пълен преглед, ако имате хронични заболявания.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, бъдете целеустремени във всичко, пред което се изправите. Не разчитайте на късмета и близките си приятели, а вземете в свои ръце собствената си съдба. През деня ще трябва да се изправите пред един неприятен човек, който отдавна ви има зъб. Но със вас шега не бива, особено ако ви разгневят или обидят.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще се нуждаете от бързи реакции в работата, както и от ясен план за действие. Ако разработите стратегия предварително, тогава няма да се заблудите в нищо. В любовта, се очакват интриги, клюки и завист. Ако наистина ви е скъп, любимия човек, обградете го от неприятностите.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, не слушайте тези, които са по-малко опитни от вас. Поне така, ще се предпазите от ненужни съвети. Особено за това къде и с кого да работите. От хазарт и крайности, трябва да се пазите, ако не искате да загубите натрупаните средства. По-добре е да изразходвате потенциала си за добри дела и близките хора.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес трябва да изчислявате всяка стъпка, да избягвате спонтанните решения и да бъдете предпазливи. Един добър ден за сключване на брак, срещи и подаръци. Но ако плановете ви, от дълго време включват голям ремонт, може сериозно да помислите за това. Купете всичко, от което се нуждаете и вечерта маркирайте началото на процеса.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Благодарение на силната си енергетика, в живота ви, могат да влязат много достойни хора. От рутината работа, се откажете, в противен случай, само ще загубите времето си. Нито пари, нито перспективи, със сигурност няма да ви донесе. В бизнес комуникациите, ще имате късмет, но за разрешаване на финансови проблеми, все още не е дошло времето.

Прочетена 957 пъти