Дневен хороскоп - 20 ноември

Дневен хороскоп - 20 ноември
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    20.11.2014
  • Сподели:

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес смело се доверявайте на се себе си, като изцяло разчитате на собствения си потенциал. Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на оптимална помощ. Има вероятност, домашните ви да прекалят с изискванията си - не спорете, но и не се поддавайте на доминиране. Бъдете фокусирани и всеотдайни, но се ценете и не пропускайте красивите неща в живота.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес се предпазвайте от прекалено натоварване и опитайте да контролирате емоциите си. Част от вас ще станат свидетели на спорни моменти в работата, ала не се препоръчва да давате мнения. Стремете се с добре подбрани ходове да постигнете максимално добър резултат. Проявете целенасоченост и неотстъпчивост. Ако нещата не се развият според очакванията ви, не се разочаровайте ,а пробвайте отново.
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Голяма част от вас са доста чувствителни днес и объркани от настоящата връзка. Проблемът е, че възприемате света твърде логично и идеализирате хора, което от една страна е прекрасно, но от друга може да ви накара да се дезорганизирате и оставите днешните ангажименти за неизвестно отлагане. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочитани удоволствия.
РАК 22.06 - 23.07

В работата акцентирайте на последователността. Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който знаете как да действате. Стремете се да не поемате ангажименти, за които не сте сигурни, че ще успеете да изпълните. Обективността ще ви предпазва от грешни изводи.
ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес поетапно разрешавайте текущите си въпроси от делови и от личен характер. Съсредоточете се върху изграждане на атмосфера на взаимно доверие с партньора си. Не очаквайте само другата страна да прави компромиси, бъдете и вие готови на отстъпки. Систематизирайте целите си според тяхната важност, като не допускайте дори и най-малката вероятност да пропуснете дребни детайли в хода на реализацията им.
ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това ги поставя в зависимост, която сериозно да попречи на преките им задължения. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви натоварило повече. Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла докъде бихте искали да стигнете. Има ситуации, които изискват значителна съсредоточеност, не ги подминавайте.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Днес не бързайте да давате лесно обещания, освен ако не сте на сто процента сигурни, че ще успеете да ги изпълните. Постарайте се да бъдете достатъчно последователни в желанията си, за да може по-лесно да ги превърнете в реалност. Стремете се в личен план да сте активната страна, особено ако се надявате на конкретни резултати. Намерете начин да се разтоварвате пълноценно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Днес се постарайте да разпределите по правилен начин изпълнението на деловите си ангажименти, за да успеете да се справите и с отговорностите от лично естество. Добре е да направите цялостна преоценка на събития, да преосмислите приятелствата си с хора, с които сте имали контакт в последно време. Мислете в перспектива за стъпките, които предприемате

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес ще имате възможност да отстоите намеренията си в работата. Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание. Помислете какво можете да промените в работния процес, като се опитате да приложите и част от идеите си. Борете се и отстоявайте своите позиции, дори това да не се понрави на колегите ви.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Днес се пазете от разочарования, които може да ви спрат по поетата от вас вече посока на развитие в професионалната сфера. Демонстрирайте готовност да се справите с текущите си отговорности, като се опитайте да не поемате допълнителни задачи. Денят ще е успешен както на работното място,така и в личен план. Планирайте, организирайте и изпълнявайте внимателно личните си задължения.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес организирайте работата си и осъществявате намеренията си, като останете верни на принципите си, но заедно с това бъдете достатъчно гъвкави и съобразителни, за да се възползвате от дадените ви от съдбата шансове. Пазете да не развиете недоверие към собствените способности, защото ще ви бъде трудно да се справите както с текущите си отговорности, така и с новите, които ще ви бъдат възложени .
РИБИ 20.02 - 20.03
Днес се постарайте да подхождате с разбиране към хората от прякото си обкръжение. С действията си на този етап ще гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи.Опитайте да постигнете синхрон с интимната си половинка, тъй като всяко разногласие помежду ви ще има цялостен негативен ефект върху връзката ви.

Станете почитател на Класа