Опечалени: Атанаска има и съучастник!

Опечалени: Атанаска има и съучастник!
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    14.04.2014
  • Сподели:

Кой и защо уби малката Алекс отново беше във фокуса на вниманието вчера в Поморие. Близки на семейството не вярват, че Атанаска сама е удушила момиченцето. Те са категорични, че нейната майка Светла и сестра й Северина са замесени в жестокото престъпление, каквато е и версията на бащата на Алекс ­ Веселин Тодоров, пише "Монитор".С любимата й кукла и с купища венци изпратиха вчера 8-годишната Александра от Поморие в последния є път. Големият християнски празник Цветница беше най-черният ден в морския град. Вместо в църквата целият град се стече вчера на гробищата, за да изпрати малката Александра до последния й дом. Осемгодишното дете, удушено зверски от съседката си Атанаска, беше погребано точно в 12 часа на обяд на централната алея в траурния парк.

„Всички роднини видяхме белезите по тялото на Александра. Това дете е било измъчвано, цялото е в синини. Борило се е за живота си, но убийците са били поне двама и са я удушили", разказа близка на семейството.

Те са категорични, че петна от удари има както по ръчичките, така и по крачетата на детето. Ден преди погребението майката е разсъблякла детето си, докарано преди това облечено и гримирано. Тя самата е направила оглед на телцето, за да се убеди какво є е било причинено.

Очаква се днес Бургаският окръжен съд да гледа мярката за неотклонение на Атанаска Георгиева. В мъката си роднините разказаха нови потресаващи подробности около умъртвяването. Алекс е била задушена с найлонова торба, а около вратлето й извергите са увили тиксо. Тази подробност говори, че момиченцето не е убито случайно, както се предполагаше досега. Извършителят или извършителите са целели умишлено да я убият.

Станете почитател на Класа