„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Манастирище” с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Манастирище”, ул. „Изгрев”, ул. „Витоша”, ул. „Момин проход” и ул. „Искърска”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. „Манастирище” и ул. „Изгрев”.
На 25 септември 2012 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Цар Борис ІІІ” кв. „Овча купел 1”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Бул. „Цар Борис ІІІ” западен локал, ул. „Горица”, ул. „Войводина могила”, бул. „Овча купел”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на бул. „Овча купел” и ул. „Зелена ливада”.
На 25 септември 2012 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люлин” кв. „Мало Бучино”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Люлин”, ул. „Липа”, ул. „Бански път”, ул. „Филип Костов”, ул. „Демокрация”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. „Люлин” и ул. „Демокрация”.
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почустват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Лозенец” от 9.00 часа на 24 септември 2012 г. (понеделник) до 17.00 часа на 28 септември 2012 г. (петък) , с повишено налягане ще бъде централната част на столицата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсванията на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
www.focus-news.net

Станете почитател на Класа