Полицай, модел, художник, културист и ветеринар в петия сезон на MasterChef

Полицай, модел, художник, културист и ветеринар в петия сезон на MasterChef
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    20.02.2019
  • Сподели:

За петия сезон на MasterChef по bTV в шоуто влизат: полицай – тежки престъпления, модел, художник, културист и ветеринар на диви животни, съобщиха специално за classa.bg от телевизията. Най-младият хоби-готвач тази година, който иска да спечели титлата MasterChef, е само на 16 години. В кулинарното състезание, което ще стартира на 25 февруари от 21:00 часа, „гладиаторите" ще представят своите виждания за първокласна кухня и често ще надминават нивото на дългогодишни професионалисти.

 

Pepi Mihalchev

 

Кулинарите, готови да променят живота си, да демонстрират таланта си и да устоят на предизвикателствата на авторитетното жури, ще се борят за престижната титла и голямата награда от 100 000 лева. Напълно обновеният дом на MasterChef ще провокира участниците с пъстри цветове, уютни кътове за почивка, нов ресторант и няколко пъти по-голям склад с богата палитра от продукти.

 

Кандидатите да получат признанието на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще преливат от вдъхновяващи истории и ще готвят с амбиция в най-голямата тв кухня на България. Модерните тенденции на световната сцена, формулите на изпитани рецепти и иновативни техники ще се съчетаят в едно, за да обогатят още повече кулинарната култура на българите.

 

Silvena Rowe

 

Първата дама на MasterChef България - Силвена Роу, ще изследва и характерите на новите гладиатори в кухнята. Безспорният авторитет Андре Токев ще търси в ентусиастите мисленето на професионалисти, а гениалният творец Петър Михалчев ще поощрява и критикува със страст, но по заслуги. Журито ще отличи хора, достойни да дават пример на българите със своята сила, постоянство и елегантност, но напрежението на гладиаторската арена ще отсее само най-добрите. Хоби-готвачите трябва да защитят претенцията си като се изправят пред различни предизвикателства по пътя към мечтаната титла – оценка от животни, сбъдване на детски мечти, изобретателност в полеви условия и много други.

 

„MasterChef е шоуто, което се превърна в институция, промени кулинарната култура в България и даде отражение дори на градския речник. С него bTV създаде тенденция, зададе критерий за качество и промени обществените нагласи към професията готвач", коментира Маргарита Александрова, директор „Програма" на bTV Media Group.

 

Angelina Belcheva

 

 

„Това, което ще остане запазена марка на MasterChef, е че ще продължи да променя съдби. Историите и мотивацията на новите гладиатори в кухнята със сигурност ще създадат нови успешни готвачи, какви станаха голяма част от техните предшественици", каза Ангелина Белчева, мениджър „Локална продукция" в bTV Media Group.

 

MasterChef ще пусне най-запалените си фенове и зад кадър, в специалните ексклузивни видеоматериали, които ще бъдат достъпни на сайта masterchef.btv.bg.

 

Andre Tokev

Станете почитател на Класа