Viasat World пуска нов тв канал - Epic Drama

Viasat World пуска нов тв канал - Epic Drama
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.10.2017
  • Сподели:

От 14 декември 2017 г. започва излъчването на Epic Drama - нов телевизионен канaл от групата на Viasat World. Новият канал ще предложи над 600 часа от най-добрите драматични сериали, подбрани от цял свят.

 

epic drama

 

Над 70% от съдържанието ще бъде ексклузивно, а почти цялото праймтайм съдържание е продуцирано през последните три години. Същевременно 80% от програмата ще има Video On Demand права, което е изява на мисията на компанията да дава на зрителите си най-доброто съдържание в света, достъпно на всякакви платформи и устройства.

 

Програмата на Epic Drama ще предлага сериали в микс от жанрове, включително „Крими и мистерии", екранизации по класически литературни творби, „Политика и власт", исторически, военни, екшън и приключенски, фентъзи и продукции по реални исторически събития.

 

Роден от доказания опит на компанията в драматичния жанр, каналът надгражда успеха на блока "Epic Drama" на Viasat History.

 

"Viasat World е един от най-големите независими агрегатори на съдържание в Европа и нашето богато портфолио от тв канали и SVOD заглавия означава, че ние постоянно търсим най-доброто съдържание за нашите зрители," коментира президентът на компанията Ирина Гофман.

 

Epic Drama първоначално ще бъде наличен в ключовите за Viasat World пазари, включително България, Босна и Херцеговина, Харватия, Чехия, Естония, Унгария, Литва, Латвия, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Турция и Украйна чрез паневропейски фийд, с планове за разширяване и през 2018 година.

Станете почитател на Класа