Ани Цолова и Генка Шикерова към Васил Иванов: Гнус, нечистоплътност, дъно, подмяна! Мръсотията е част от теб!

Ани Цолова и Генка Шикерова към Васил Иванов: Гнус, нечистоплътност, дъно, подмяна! Мръсотията е част от теб!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.04.2017
  • Сподели:

Скандалът с напускането на Нова телевизия на журналиста Васил Иванов продължава да се разгаря с пълна сила. След като криминалният репортер напусна медията и я обвини в цензура, днес той и Слави Трифонов дадоха пресконференция, на която Иванов изнесе скандални данни на бившите си работодатели. Много от колегите на Васил заеха позиция по скандала, но повечето от Нова телевизия не го подкрепиха. "Гнус, нечистоплътност, дъно, мръсно, подмяна! Нямам думи!

 

Василе, не мога да повярвам какъв човек си?", написа във Фейсбук тв водещата Ани Цолова. Иванов днес разказа за конфликта си с шефката в Нова телевизия Дарина Сарелска. Проблемите им започнали през 2015-та г. след местните избори, когато тя му забранила вече да излъчва репортажи със селски кметове и обществени поръчки, разказа Иванов. Темата в социалните мрежи коментираха и други журналисти на Нова телевизия.

 

Генка Шикерова написа: ДЪНОТО!!! Мислех си, че просто обичаш да ровиш мръсотията. Мръсотията е част от теб! Както БЛИЦ писа колегата на Иванов от предаването "Разследване" Марин Николов също написа пост във Фейсбук. Николов бе пряко замесен в днешното събитие, след като Иванов излъчи записан разговор между двамата, в който коментират спирането на репортажи. Васил Иванов добре знае, че в личните ни разговори с него десетократно съм му казал, че по отношение на себе си не виждам цензура в Нова. И многократно съм му казвал, че не съм видял забрана да снимаме обществени поръчки, а само мнение на продуцента, че напоследък не са й интересни.

 

Повтарял съм му десетки пъти, че това не е достатъчно да кажа, че срещу мен е имало цензура. На фона на всичките силни репортажи за обществени поръчки, които сме правили не съм готов да твърдя това. Ако към Васил е имало цензура, аз съм изразил съпричастност в лични разговори между нас, но подчертавам, нямам ясни доказателства за това и не мога да заема публична позиция за нещо, в което не съм сигурен. Казах ти го и на теб в десетките ни разговори, Василе. И това го знаеш. Не ме интересуват записите ти, пускай каквото искаш!

Прочетена 1092 пъти

Станете почитател на Класа