Представяне на книга - "Двойна Реалност"

Представяне на книга - "Двойна Реалност"
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.10.2020
  • Сподели:

Августина Славова, или както обича да я наричат Ава, е българска писателка на криминални романи, която живее в САЩ. В миналото си тя е работила за Интерпол, Европа като Профайлър и криминален психолог, както и няколко години като Частен Детектив в Ню Йорк.

 

 

Всичко започва от срещата ѝ с тайнствена дама на име Ийв Марийн, която има тъмни тайни в своето минало. Тъжната и потресаваща история на жената пробужда любопитството на младата авторка. Тя, също така, копнее да си припомни вълнението от разследването на криминални престъпления.

 

 

Мистерията отвежда Ава в Лос Анджелис, където се оказва, че върлува опасна престъпна групировка начело със силния, влиятелен, но и безскрупулен Харди Зото. Писателката трябва да се изправи срещу зло, каквото не си е и представяла.

 

1kall

 

 

Пътят ѝ се пресича с екип на ФБР, които разследват убийство на младо момиче от Румъния, жертва на секс трафик, за което престъпната организация е отговорна. Тя се съгласява да съдейства на отдела разследващи по случая, но скоро осъзнава, че не всеки е такъв, за какъвто се представя. Писателката се влюбва в един от федералните агенти на име Ийтън Уилямс, но дали може да му вярва?

 

 

Изправена пред възможността тя, самата, да се превърне в жертва на престъпниците, Ава трябва да направи избор – да преглътне страха и да се бори с всичките си сили, или да се оттегли. Много човешки съдби са заложени на карта и тя трябва да преодолее личните си проблеми и несигурност, за да направи правилната преценка.

 

 

Историята поставя читателя в една неясна реалност – съществуват два паралелни свята, всеки по свой начин едновременно истински и лъжлив. Не липсват борба, страст, вълнение и силни емоции.

 

 

Тази книга запознава читателя с една силна героиня, която притежава изразена нежност и женственост, но не желае да вижда себе си като жертва. Историята е не просто криминална, но и много психологическа.

 

Калина Тачева

Станете почитател на Класа