„Девин“ се активизира за лятото

„Девин“ се активизира за лятото
  • Публикация: 
  • Дата:  
    05.06.2014
  • Сподели:

5 юни 2014 г., София. Като най-голям производител на вода „Девин" за поредна година застана зад разнообразни каузи за здравословен и балансиран начин на живот.

През месец май компанията стана част от най-голямото лекоатлетическо състезание в България – „Тереза и приятели", в което взеха участие най-младите спортни таланти от цялата страна. „Девин" се включи и в инициативи, стимулиращи активния начин на живот на цялото семейство, като „Детски панаир", „Фемилифън" и „Спорт за всички".

В момента текат и двубоите от основните схеми при юношите и девойките на Държавното лично първенство по тенис до 18 години „Девин къп", в което за пета година компанията ще предостави финансиране за участие на 8-те победители в турнир в чужбина.

„За нас е важно да бъдем част от големите спортни събития в България, да бъдем социално отговорни, да промотираме активния начин на живот сред подрастващите и да подкрепяме добрите спортисти още от най-ранна възраст", коментира Мая Герасимова, маркетинг директор на „Девин" АД.

„Девин" ще се включи в нетрадиционното състезание „Чепелареада", което за първи път тази година ще се проведе и през лятото. Състезанието ще се състои в събота, 7 юни 2014 г., на връх Мечи чал, на 1870 м над Чепеларе.

Дисциплините са бягане, ходене или колоездене по трасе с препятствия. Изпитанията пред участниците са скачане с чували, забиване на пирон с острата част на чук, стрелба с фунийка по мишена, цепене на дърва, пиене на енергизираща напитка.

„Девин" ще подкрепи и зелената кауза на чепелареадци – популяризиране на природната забележителност „Старо смърчово дърво". Служителите на завода на „Девин", разположен в същата част на Западните Родопи, ще отделят един ден за облагородяване на местността.

Компанията вече стартира и изненадите за летния сезон, първата от които е новата бутилка от 600 ml на цената на 500 ml.

За „Девин"

Компанията „Девин" АД предлага голямо разнообразие от бутилирани води – минерална, изворна и трапезна, както и здравословни негазирани напитки.
DEVIN е най-предпочитаната марка бутилирана вода и най-високо оценената българска марка от категорията на бързооборотните стоки в страната. Компанията е единствената на пазара, която предлага избор от два вида натурална вода – минерална и изворна, идващи от екологично чист регион в Родопите. Постиженията на DEVIN се дължат на дългосрочната ни стратегия на непрекъснати иновации, както и на социално отговорната политика, която компанията води от създаването си до наши дни.

Станете почитател на Класа