Дариткова посече Радев заради изборите: Трябваше още през октомври...

Дариткова посече Радев заради изборите: Трябваше още през октомври...
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    17.01.2021
  • Сподели:

"Ние сме готови за избори, а ангажимент на президента е да се съобрази с възможното развитие на пандемията. Затова беше важно да се чуят здравните власти". Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в телевизионно интервю.

 

"Консултациите бяха да се избере подходяща дата за изборите, не миля, че толкова скоро преди изборите трябва да се правят промени. Можеше тези консултации да се направят през октомври. Тогава можеше да ги обсъдим и да ги приложим преди изборите", коментира тя и добави:

 

"Не е коректно да се променят правилата, така не се дава равно участие на всички политически субекти". "Дадохме вариант за карантинираните лица да гласуват и на ЦИК", посочи тя. По думите ѝ ГЕРБ се готвят за изборите. ГЕРБ ще представи своя програма и ще се борим за доверието на българските граждани. В такъв сложен период страната ни се нуждае от отговорно поведение. Ние ще защитаваме своята програма за следващите избори и ще дебатираме с всеки, който предложи алтернатива", каза още тя.

Станете почитател на Класа