Новото протеже на Нинова - Ат. Зафиров, низвергнат от организацията му, лансира приближени на ГЕРБ

Новото протеже на Нинова - Ат. Зафиров, низвергнат от организацията му, лансира приближени на ГЕРБ
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    08.03.2020
  • Сподели:

Новата надежда на Корнелия Нинова за организационен гуру Атанас Зафиров изуми фейсбук потребителите с неадекватен статус. В него той изказва подкрепата си за кмета на с. Ясенково Метхи Сали. С гордост Зафиров позира до него и обяснява как това е “червен” кмет. Самият Сали обаче има далеч повече снимки с премиера Бойко Борисов, отколкото с представители на БСП.

Докато лансира кадри, приближени до ГЕРБ, Зафиров явно е подценил ситуацията със собствената му организация, която на своята конференция му показа червен картон и не го избра за делегат на предстоящия конгрес.

..............................

Общинската конференция в Бургас отхвърли Зафиров от списъка с делегати, което е много лош знак за самата лидерка

Шефът на Организационния отдел на БСП, който е и член на Изпълнителното бюро и считан за най-доверен към настоящия момент на Корнелия Нинова човек - Атанас Зафиров, изненадващо отпадна от списъка с делегати за предстоящия национален конгрес на партията, научи Флагман.бг. Това стана ясно след приключилото току-що гласуване.

 

На снимката Нинова и новото и протеже Атанас Зафиров

 

На отчетно-изборната конференция на БСП Бургас, която се провежда днес, бяха определени 11-те делегати за форума.

По азбучен ред това са: Алекси Калоянов, Божан Божанов, Георги Спасов, Живко Господинов, Любен Чардаков, Павел Маринов, Стойко Танков, Таню Атанасов, Тинка Желязкова, Христо Панайотов и Чанко Мирчев.

Станете почитател на Класа