ГЕРБ трябва да си отговори на въпроса защо българските граждани ги освиркват

ГЕРБ трябва да си отговори на въпроса защо българските граждани ги освиркват
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.02.2020
  • Сподели:

Неприсъщо е за народни представители, особено за ПП, която има амбициите да ръководи тази страна да се отнася с такова пренебрежение към български граждани, каза зам.-председателят на ПГ на БСП в декларация от името на група

ГЕРБ трябва да си отговори на въпроса защо българските граждани ги освиркват, вината не е в президента и в БСП. Това каза зам.-председателят а ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев в декларация от името на група във връзка с обвиненията на ГЕРБ, че президентът е поругал паметта на Левски, предаде Агенция "Фокус". За освиркванията, Стойнев заяви, че именно президентът е призовал това да не се прави.

"Дълбоко съжалявам, че толкова гняв имаше в декларацията на политическа партия ГЕРБ. Не считам това за необходимо и неадекватно. Вчерашните събития трябваше да ги разделим на две. Едното е шествието, другото е освиркването. Шествието е право на българския президент и никой не може да му забрани да участва или ръководи в дадено шествие. Той е избран пряко от българските граждани. Той има право да води български граждани, да бъде заедно с тях, да ги изслушва, да изразява тяхно мнение, да се вслушва в неволите, но при вас като че ли основният проблем е защо той не хвали правителството", заяви още зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

Той заяви, че не приема обидите за участниците в шествието. "Дали са били маргинали, за политици, които едва ли не нямат морал. Неприсъщо е за народни представители, особено за ПП, която има амбициите да ръководи тази страна да се отнася с такова пренебрежение към български граждани. Ето за това разделение и омраза ние говорим и искаме да преодолеем", заяви още Стойнев.

 

 

 

Станете почитател на Класа