БСП ще обсъжда загубата на Национален съвет

Още тази седмица БСП ще свика Национален съвет, като една от точките, които ще бъдат обсъждани, е свързана с лидерския пост в партията. Изборната загуба забави решенията в партията и част от членовете на Изпълнителното бюро на социалистите още не са наясно кога ще се съберат, за да назначат дата за конгреса.
„Българската левица трябва да си направи изводите. Сергей Станишев не е изкупителна жертва, защото той нямаше капацитет да взима решения и затова го сложиха на това място“, заяви пред БНР вчера бившият депутат от БСП Татяна Дончева. Тя каза, че сигурно БСП ще претърпи провал и на местните избори, а на следващите парламентарни избори ще се бори за минаване на процентната бариера.
"Кликата" около Станишев не разбра какво им казаха хората с тези ужасни клипове, особено този с брадвата“, посочи бившата депутатка. Според нея кой ще бъде евентуалният следващ лидер на БСП, ще каже президентът, защото той е част от схемата. „Това ще са или някой от двамата Руменовци, или Кирил Добрев, все от кръга на Първанов“, уточни Дончева.

Станете почитател на Класа