”Кърджалигейт” в ДПС или може ли Доган да прави фокуси без Кърджалийския електорат?!

”Кърджалигейт” в ДПС или може ли Доган да прави фокуси без Кърджалийския електорат?!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    20.04.2019
  • Сподели:

В последно време политическите скандали в родна България са ежечасно явление. Лягаме и ставаме с тях. Но кандидат листата за Европарламента на ДПС надмина и най песимистичните очаквания на най големите песимисти в ДПС.

 

Очакваните промени и реформи така и не се случиха. Нови лица няма да има! А и като капак отгоре на всичко, нито един кърджалиец не намери място в тази листа!!! Като на инат!!!


Този път гуруто от Бояна стигна много далеч и направи най големия си залог в политическия покер! Явно раздразнен от Кърджалийци, че без Кърджали няма ДПС, реши да им натрие носовете веднъж завинаги и да им покаже кой е властелинът!


Но забравя едно, Ахметчо от село Дръндар! Прословутата реплика на всеки етнически турчин в България, който не е Кърджалиец - а именно "О Велики Аллах, защо трябваше да създадеш шейтана щом вече си създал КЪРДЖАЛИЕЦА"


Въпреки скалъпените истории около това как властелинът и докторът на всички науки и университети е създал ДПС за една вечер, ние Кърджалийци не сме забравили 05.01.1990 и следващите години - когато именно Кърджали обличаше и хранеше Доган и ДПС. Как години наред Кърджали спасяваше положението! Как години наред пак Кърджали биеше на всички избори с 6:0, 5:0, а и водач на листата винаги беше председателя на партията!


Но преяждането с власт и пари разваля много хора. Особено ако не си бил никога качествен човек!


Аз лично и всички ние от бастиона на ДПС приемаме това като тежко оскърбление! И сме твърдо решени да им припомним на НЯКОИ, откъде са тръгнали!


Много интересни избори се очертават на 26. Май.

Адвокат Мюмюн Йълмаз

Станете почитател на Класа