Скандал в ДПС! Защо Йордан Цонев е депутат, гневи се един от съпартийците му

Скандал в ДПС! Защо Йордан Цонев е депутат, гневи се един от съпартийците му
  • Автор:  FROG NEWS
  • Дата:  
    10.01.2019
  • Сподели:

Скандал в ДПС по време на отбелязване на 29-та годишнина от създаване на политическата формация. Един от създателите на партията поля гостите на хотелски комплекс ”Арпезос” със „студен душ“, след като за първи път открито заговори за милионерите и несправедливия избор на депутатите. Адвокат Мюмюн Йълмаз потърси сметка от ръководството на ДПС защо хора като Йордан Цонев са народни избраници.

 

https://novini.bg/statics/uploads/news_pictures/2013-28/big/ijordan-conev-ot-dps-razdava-vyzdushni-celuvki-pred-parlamenta-158866.jpg

 

„Много хора са станали милионери в ДПС без да се интересуват как живее народът“, каза той, цитиран от „24 rodopi“ . Той повдигна въпроса за депутатите Йордан Цонев, Джевдет Чакъров, Камен Костадинов и Рамадан Аталай. “Толкова ли нямаше хора в Хасково, че Йордан Цонев да го пишат водач”, каза учредителят. Всички останаха като парализирани, когато Мюмюн Йълмаз отсече: Кърджали е крепостта на ДПС, не подценявайте Кърджали, без Кърджали след 3 дни няма да има ДПС. „Какво ме грее, че имам депутат в Перник и депутат в Ловеч. Ако върви така депутатските мандати на ДПС в Кърджали ще паднат на 2“, отбеляза още Мюмюн Йълмаз, който е първият координатор на ДПС в Турция. 

Прочетена 522 пъти

Станете почитател на Класа