Председател на ОбС на БСП с болка напуска партията заради предателството на висшестоящите ръководства

Председател на ОбС на БСП с болка напуска партията заради предателството на висшестоящите ръководства
  • Автор:  Деян Георгиев Поглед Инфо
  • Дата:  
    13.10.2018
  • Сподели:

Молба от Деян Боянов Георгиев-председател на ОбС на БСП-община Якимово, обл. Монтана за напускане на партията, поради предателство от страна на националното и областно ръководства.

 

Вх № 11 / 08.10. 2018 г.

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БСП

Гр. МОНТАНА

УВАЖАЕМИ ДР. ПРЕДСЕДАТЕЛ,

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ОблС НА БСП,

М О Л Б А

От Деян Боянов Георгиев-председател на

ОбС на БСП-община Якимово

 

Моля, да бъда освободен от председател на ОбС на БСП община Якимово. От избирането ми за такъв през м.април 2016 г., въпреки многократните обещания от ръководни фактори в нашата партия не получавах поисканата организационна и финансова помощ за правилното функциониране на ОбС на БСП Якимово. Ние нямахме финансови средства за най-елементарното поддържане на клуб на БСП, в който членовете се събирахме и обсъждахме проблемите на общината, политиката и документите на БСП.

 

 

От разговорите с редовите социалисти разбирах недоволството от това състояние на партията. Членовете не приемаха непрекъснатите скандали, обвинения, гонения и политика, водена от част от членовете на Националния съвет и местните общински и областни ръководители на БСП. Виждаше се, че както на национално ниво, така и на местно бяха отстранени уважавани и с опит публични личности на БСП, доказали се в годините, честно и принципно отстояване на идеите и идеологията на партията. В момента част от членовете на национално, областно и общинско ниво се ръководят само от личен интерес, обществените поръчки, финансово облагодетелстване и някой други порочни практики, за които хората знаят и не приемат.

За последните години работех честно и почтено, с голямо желание за издигане авторитета и политиката на БСП. Исках БСП да стане първа политическа сила, да печели избори в името на хората в община Якимово.

Исках да подобрим живота на хората и поради тази причина реших да се кандидатирам за кмет на община Якимово. Голяма част от населението на общината застана зад моята кандидатура и бях убеден, че областните и национални ръководители ще ме подкрепят. На местните избори на първи тур спечелих с 45 гласа повече от кандидата на ГЕРБ. БСП бе първа политическа сила с 5 човека общински съветници. Какво беше моето голямо учудване, когато на втория тур на изборите бях предаден и продаден именно от някой от тях, в резултат на което загубих от кандидата на ГЕРБ. След изборите разбрах, че мнението на същите, че не съм достатъчно умен и интелигентен и поради това съм загубил изборите. Разбира се, това е тяхно мнение и аз не се наемам да го оспорвам. Поради тези причини реших да поема по друг път, за да осигурявам прехраната си за нормален начин на живот.

Уважаеми членове на областното ръководство, оставам с уважение към Българската социалистическа партия и към всички честни социалисти като се надявам, че ще уважите моята молба.

Нека тази молба да се счита и за напускане редовете на БСП.

 

С УВАЖЕНИЕ: / П/

/Д. Георгиев/

08.10.2018 г.

гр.Монтана

Прочетена 474 пъти

Станете почитател на Класа