Лидерът на ДСБ: Събираме се, за да намажем ските на Борисов

Лидерът на ДСБ: Събираме се, за да намажем ските на Борисов
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.02.2018
  • Сподели:

На България ѝ е нужна политическа алтернатива. Около това мнение се обединиха лидерите на ДСБ, „Да, България“, БЗНС и Зелените. Те бяха в Бургас за среща с електората си и за поредния експертен форум Български манифест за Европа, този път – на тема „енергетика“.

 

Покрай европредседателството се скрива това, че управлението на държавата няма визията и желанието на осигури на България принадлежност към Европа, коментира лидерът на „Да, България“ Христо Иванов: „Само в последните дни видяхме краха, който преживяха управляващите.

 

.

 

Първо – да скрият темата за корупцията. Второ – да осигурят прием „по втория начин“ в Шенген, въпреки че не сме си свършили работата с корупцията. И трето – убедително да започнат към една кампания за получаване на чакалня на Еврозоната“, каза Иванов.

 

http://i2.dir.bg/CMS/2012/02/25/w/wbx0lm.jpg

 

Лидерът на „Да, България“ добави, че появяването заедно на водачите на партиите е ясен знак, че се върви към общ политически проект и да се покаже на хората, че страната ни може да има друг модел на управление: „Контрастът е много силен. Само в рамките на един ден, нагло лице на олигархичния захват на медиите показа среден пръст по БНТ.  Беше закрита една от последните свободни телевизии, в реално време наблюдавахме нейната ликвидация. И вицепремиер на българското правителство си позволи абсолютно неприемливи провокации спрямо гостуващ европейски депутат. Този език беше не само връх на простащината и на чалгата в политиката. Той беше откровено фашизоиден“, коментира Христо Иванов.

 

Темата енергетика, която бе обсъждана на форума, е ключова и за нас, защото докато в Европа тече технологична революция, ние развиваме стари проекти, коментира Иванов. Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов добави, че нуждата от политическа алтернатива е крещяща: „И аз използвам вчерашния език на вицепремиера Симеонов. Ние се събираме, за да намажем ските на Бойко Борисов, за да може по-бързо да се плъзне от „Дондуков“ към Банкя. Затова се събираме, защото това е абсолютно наложително да се случи“, коментира Атанасов. Имаме готовност и за предсрочни национални избори, и за местни, добави Христо Иванов.

Прочетена 519 пъти

Станете почитател на Класа