Другарски съд за Велизар Енчев заради гласуването "против" Борисов!

Другарски съд за Велизар Енчев заради гласуването "против" Борисов!
  • Публикувана от: 
  • Дата:  
    12.11.2014
  • Сподели:

"Никъде в програмата ни не пише, че подкрепяме Бойко Борисов. Ако го бяхме казали това в кампанията си, нямаше да получим никакви гласове. Навсякъде по време на кампанията ни питаха дали ще се коалираме с Борисов и аз навсякъде съм казвал: Никога!. Не мога да плюя в лицето си и в лицето на всички избиратели. Затова съм гласувал против избора на Бойко Борисов за премиер", посочи Велизар Енчев от Патриотичния фронт.
Бях помолен да не го правя, но аз го направих. Другарски съд в партията ме порица и усещам, че искат да ме изключат от парламентарната група дори, посочи Енчев. Той обяви, че в партията готвели поправка в устава "антиенчев", чиято цел била да го махнат.

Всички го подложили на атаки и го обвинили, че руши дисциплината. Енчев обаче е твърд за позицията си, която е изразил и пред избирателите.

Само аз и Слави Бинев бяхме с резерви против подписването на споразумението с ГЕРБ. В програмата на Националния фронт за спасение на България няма никъде записано, че ще се коалираме с партията на Борисов. Ние изневеряваме на избирателите си, посочи още Велизар Енчев, който е прочут с разгромяващите си коментари срещу Борисов по телевизия СКАТ.

Станете почитател на Класа