Идеи как да украсим стената над тоалетното казанче

Идеи как да украсим стената над тоалетното казанче
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.04.2021
  • Сподели:

 

Стената зад тоалетната изглежда почти безполезна и нищо друго не може да се побере там, освен тръби и комуникации. Оказва се, че можете да закачите много неща над тоалетното казанче и всичко да изглежда красиво.

 

Боядисване за тоалетна

 

Стената над казанчето на тоалетната може да бъде украсена не само с боя, весели тапети или плочки с орнамент, но и с весели графити. Класическа алтернатива на рисуването на стената са сладки плакати, табели или картини в рамка.

 

Тапет с ироничен външен вид

 

Снимките могат да бъдат окачени в тоалетната не само в рамка. Нетривиално решение, което визуално ще увеличи тясното пространство на банята и ще демонстрира чувството ви за хумор е това да заложите на модерен тапет. Дали това ще бъде плаж с бял пясък и лазурни води или метро в Ню Йорк зависи от вас и вашия вкус.

 

Частна колекция

 

Не е толкова важно какво ще бъде: картини в банята, колекция от керамика, сувенирни чинии от пътувания или разпръснати плочки, останали от минали ремонти - основното е да направите интересна композиция на стената над тоалетната чиния. Достатъчно е да смените симетричното окачване за творчески хаос, за да освежите външния вид на банята си.

 

Моноблок

 

Screenshot 1

 

 

Доста често, поради липсата на пространство, сме принудени да търсим нестандартни решения - например тоалетна, чийто резервоар използва вода от мивката за изплакване. В зависимост от дизайна умивалникът може да бъде разположен директно над тоалетната или отстрани.

 

Огледало над тоалетната

 

За да не изгуби място в комбинираната баня, закачете огледало не само над мивката, но и над тоалетната. Ще бъде по-удобно да се погледнете в такова огледало, дори двама души да дойдат до него. Освен това визуално ще увеличи стаята и ще добави светлина към нея.

 

Отворени рафтове

 

Обикновеното място за рафтове е не само над мивката. Рафтовете ще бъдат полезни и над тоалетната чиния. Един или няколко, на една линия или „стълба“, направени от стъкло или дърво, определено има какво да избирате. Добро място за рафтове и в нишата над тоалетната. Тук винаги има какво да съхранявате: от ароматни свещи, сувенири, вази, козметика, кърпи, до рула тоалетна хартия. Поставете плакати в рамки тук, ако не искате да пробивате стената.

 

Шкаф за книги над тоалетната

 

Обикновените лавици за книги ще ви бъдат полезни в банята за тези, които обичат да четат в тоалетната. Има достатъчно място не само за периодични издания и няколко любими тома, но и за различни дреболии и аксесоари за къпане. Важно е да променяте експозицията на книгитеот време на време, за да не се намокрят, особено ако помещението не може да се похвали с добра вентилация.

Станете почитател на Класа