Цецка Цачева изпрати съболезнователни адреси

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати на 24 август 2009 г. съболезнователни адреси до семействата и близките на Александър Божков и Маргарита Панева, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.
В тях тя изразява своите и на депутатите в 41-то Народно събрание най-искрени съболезнования и съчувствие. В писмото до семейството, близките и роднините на Маргарита Панева се казва: "Разделихме се с уважаван български парламентарист, чиято неуморна работа в 40-то Народно събрание бе ценен принос в демократичното развитие на страната ни. Маргарита Панева беше истински отзивчива към болките на хората. Сигурна съм, че за нея с дълбока признателност винаги ще си спомнят и съгражданите й от Дупница, за които тя безкористно и всеотдайно работи като заместник-кмет и народен представител в българския парламент”. В съболезнователния адрес до семйството на Александър Божков председателят на българския парламент пише: "Разделяме се с авторитетен български държавник, чиято личност безспорно заслужава дълбоката признателност на цялото ни общество.
Своето ярко присъствие в политическия и държавния живот на България Александър Божков посвети на утвърждаването на демократичните ценности, на напредъка и благоденствието на страната ни. Неговият безкомпромисен професионализъм и всеотдайната му работа като народен представител в 37-то Народно събрание са достоен пример за подражание и образец, който можем да следваме и днес”.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа