Министър Росен Плевнелиев се надява до края на мандата му да има три готови магистрали

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев представи екипа, с който ще работи. Това са Лиляна Павлова, която ще се занимава с направление „Еврофондове”, Екатерина Захариева ще отговаря за държавна политика, за регионалното планиране и собственост и Георги Пренгьов.
„Тези хора са мой личен персонален избор. Всеки един от тези хора е експерт и всеки един от тях е дошъл тук, за да направим един екип. Ще носим отговорността за това, което ще върши това министерство”, каза Росен Плевнелиев.
Плевнелиев се надява, че в края на мандата му ще има готови три магистрали. Той обясни, че до края на август ще има готова стратегия за работа и антикризисна програма.
„Голямото предизвикателство е не само да работим и да усвояваме средствата по еврофондовете, а и да подготвим следващия рамков период. Трябва да довършим бързо и качествено всичко, което е подготвено, но и да подготвим качествени проекти. Друг наш приоритет е кадастърът, който засяга всеки едни гражданин”, каза Плевнелиев.

/Агенция Фокус/

Станете почитател на Класа