Внимание! Пореден опит за измама в София

Внимание! Пореден опит за измама в София
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    30.03.2020
  • Сподели:

Кметът на София Йорданка Фандъкова разпространи във Фейсбук снимка на бележка, която е поставена върху автомобил.

 

В профила си в социалната мрежа, тя призовава столичани да не поддават на измамата и да сигнализират в полицията.

„Тези бележки са фалшиви и опит за измама! Тази сутрин получих сигнали от граждани, които живеят в „Люлин“, за такива бележки, поставени върху автомобилите им. Столична община НЕ съставя фишове за неправилно паркиране по Закона за движение по пътищата. Правомощия да го правят имат само служителите на КАТ, Общинска полиция и Център за градска мобилност, като уведомленията, които се оставят на автомобила са по образец, утвърден със заповед, а не този.

Ако получите такава бележка, НЕ плащайте пари по посочената банкова сметка, а подайте сигнал до полицията. За сигналите, които получихме, вече сме сигнализирали СДВР“, пише в профила си Фандъкова.

 

 

 

!‼️ Тези бележки са фалшиви и опит за измама! Тази сутрин получих сигнали от граждани, които живеят в „Люлин“, за такива бележки, поставени върху автомобилите им. Столична община НЕ съставя фишове за неправилно паркиране по Закона за движение по пътищата. Правомощия да го правят имат само служителите на КАТ, Общинска полиция и Център за градска мобилност, като уведомленията, които се оставят на автомобила са по образец, утвърден със заповед, а не този.

 

!‼️ Ако получите такава бележка, НЕ плащайте пари по посочената банкова сметка, а подайте сигнал до полицията. За сигналите, които получихме, вече сме сигнализирали СДВР.

Станете почитател на Класа