Ако все още не вярвате в любовта прочетете тези 3 вълнуващи истории!

Ако все още не вярвате в любовта прочетете тези 3 вълнуващи истории!
  • Автор:  classa.bg**
  • Дата:  
    14.02.2018
  • Сподели:

*Преди няколко години съпругът ми и аз попаднахме в черна дупка: и двамата загубихме работата си, а парите ни стигаха само за сметките и за храна. И за да е мизерията тотална, падна подметката на ботуша от единствения ми чифт. Плачех и се подготвях за това, че през зимата ще ходя с маратонките.

 

Джобен часовник EDWARD PRIOR гр. Варна - image 1


На следващия ден съпругът ми тихо постави пред мен чифт чисто нови кожени ботуши. Едва след няколко седмици разбрах, че е продал единственото нещо, което му е останало за спомен от баща му – старинен позлатен швейцарски часовник. Сега с финансите сме много добре, а наскоро успях да намеря този часовник чрез специализирани сайтове. Сега съм го сложила в една кутийка сред бельото и чакам да дойде рождения ден на съпруга ми.

 

*Откакто се помня, баба ми винаги държеше наденица в хладилника. А когато тя и дядо отпразнуваха 40 години брак, баба му призна, че мрази тази наденица, но я яде и я купува само защото му харесва.

 

Click to enlarge image recepti-za-domashna-nadenica-1.jpg

 

Тогава дядо призна, че тя също я е мразел през целия си живот, но продължила да я яде, за да не обиди баба.

 

*Преди 5 години се разделих с любимия човек поради натиска от страна на родителите, и от двете страни. След това си направих татуировка на безименния пръст – символ на това, че никога няма да се омъжа. През това време и двамата не си намерихме нова половинка.

 

 

Наскоро получих работа в малка фирма, където директор на отдела се оказа той.
Говорихме, но се преструвахме, че сме безразлични един към друг. След около месец преструвки той ме повика в кабинета си и каза, че татуировките в отдела му са забранени, така че ще трябва да я скрия. Той предложи да направи това с пръстен. Годежен.

 

Прочетена 399 пъти