Ремонти за милиони

По 2 хил. евро на квадратен метър за ремонт на сгради са дали две министерства от кабинета „Станишев“. Цифрите лъснаха, след като новите управници влязоха в кабинетите и започнаха да се запознават с наследството на предшествениците си. Според премиера Бойко Борисов това много прилича на корупция. Сигурни сме, че поне няколко месеца ще се вадят сделки на старата власт, които стряскат с откровен цинизъм. И са за сметка на данъкоплатеца.
Големият въпрос, който стои пред тези управляващи, е да не постъпят като предишните. След като са извадили на бял свят съмнителни обществени поръчки, с които прокуратурата тепърва ще се занимава, да си направят съответните изводи и да не тръгват по утъпканата пътека на рушвета. Вярно е, че тези, които крачат по нея, забогатяват още, но също така е вярно, че това много дразни българите, които не желаят да избират управници, които да ги крадат.
Това правителство дойде в името на морала и ще е жалко, ако не го спазва. Защото доверието е нещо, което трудно се печели и много бързо се губи.

Станете почитател на Класа