Борисов с първи коментар за оставката на Порожанов

Борисов с първи коментар за оставката на Порожанов
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.05.2019
  • Сподели:

Проверявам много неща. Tова, което ускори подаването на оставка, след като ясно се разпоредих за отстраняване на човек в програмата, се оказа, че днес той още е на работа.

Така премиерът Бойко Борисов обясни подадената днес от земеделския министър Румен Порожанов оставка, която той прие. "Ако някой иска да си пази своя човек, то аз съм разпоредил където има нарушители, да си отговарят пред закона. Още утре ще извършим смяната, ясно е кой ще го замести, ще уведомим коалиционните партньори, а и самия човек", добави премиерът, който присъства на представянето на ново техническо оборудване за служителите на полицейските структури в МВР.

"Такива къщи за гости има във всички европейски държави. Те са много нужни за туризъм извън големите курорти и всеки, който е злоупотребил, ще му се вземат парите и ще му се търси отговорност. А и е добра превенция за всеки, който иска да нарушава правилата в бъдеще", заяви премиерът.

"Желаещи за министри все още има, не се притеснявайте", отговори Бойко Борисов на журналистически въпрос, след което изчака нови въпроси от репортерите, но тъй като не последваха, се подсмихна: "Много семпло днеска - човек като бяга, го гоните, като стои - не".

Прочетена 413 пъти

Станете почитател на Класа