Дърева, ти гиди тежък олигарх, крайна левичарка и кандидат за пост!

Дърева, ти гиди тежък олигарх, крайна левичарка и кандидат за пост!
  • Автор:  Албена Шавел Поглед Инфо
  • Дата:  
    12.10.2018
  • Сподели:

Дърева, ти гиди тежък олигарх, крайна левичарка и кандидат за пост!
Дърева - от теб не очаквах, да си толкоз скрита лимонка.
И защо бе Дърева? Защо?

Значи, Дърева, на теб ти плаща Бойко Борисов от ония милиони на Гергов, да свалиш Корнелия?

Засрами се Дърева! Какъв ти е проблемът, Дърева? Уставът на БСП да бъде сгазен от председателката, след като самата ти си олигарх? А олигарх, по устав - не се става?!

*********************

Равносметката за БСП днес е повече от отчайваща. И с това аз ще се съглася с другарката председателка.

Защото никой досега от висшето ръководство на партията не е влизал в толкова тясна и тайна колаборация с една мутра. Никой. Дори Станишев. А неговите грехове не са малко.

Защо колаборация!?

Защото в аферата "СМС за Борисов" разбрахме следното:

Единственият човек, който си разменя някакви НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ разговори или съобщения с председателя на ГЕРБ, е председателката на БСП. Корнелия Нинова лично го е признала, официално, пред цялата ПГ на БСП в Народното събрание. Той я информира за нещо, тя вероятно му отговаря и т.н. Факт! За какво си говорят тези двамата е "Студио Хикс" на този етап. Но си говорят. Нерегламентирано.

И тук, заради обективността, трябва да отбележим, че Гергов никога не е крил желанието си БСП и ГЕРБ да направят т.н. голяма коалиция. Той работеше открито за това. И получи отпор от партията. Подчертавам дебело, не от Председателя просто, а от цялата партия за тези си намерения.

Докато Нинова днес си говори тайно с Борисов.

*******************

Гнусна интрига е да включиш 50 имена в измислена конспирация срещу себе си, само защото тези 50 имена искат просто да се спази устава на партията, за да се избере нов главен редактор на партийния вестник Дума.

Гнусна работа.

Вече не храня никакви илюзии, че някой от приближените на Нинова ги е еня за партията. Очевадната политика на днешното ръководство е: разделяй и владей; всеки срещу всеки..... Политика, която води само до разпарчетосването на партията на дребни структури, които след време да изчезнат.

Това е гуцановщината в действие. Ярка, брутална, жестока, лицемерна, алчна гуановщина.

*********************

ОСТАВКА! Оставка на ръковоството на партията!

Прочетена 370 пъти

Станете почитател на Класа