Войнстващото невежество на грантовите дърдорковци и соросоидите

Войнстващото невежество на грантовите дърдорковци и соросоидите
  • Автор:  Д-р Борислав Цеков
  • Дата:  
    12.08.2018
  • Сподели:

Тези дни се натъкнах за пореден път на войнстващото невежество, липса на функционална грамотност и типичната неосведоменост на грантовите дърдорковци и соросоидите.

Някакъв от техните псевдоинтелектуалци, подвизаващи се из грантовите малотиражки, с апломб заявяваше, че “никъде по света нямало такова нещо да си сменяш пола само с една бележка и това били лъжи и “плашило”, което размахвали противниците на Истанбулската конвенция, които били неграмотни”…

Ето истината и фактите, които соросоидното невежество не познава, защото не чете:

1. Основна политическа цел на джендър-идеологията е да се даде възможност на всеки да си сменя пола (джендъра) само с лично волеизявление без никакви медицински, психологически и прочие тестове и критерии.

2. Има към момента 5 държави, където са успели да постигнат тази цел благодарение на джендър-левицата. Това са: Аржентина, Норвегия, Ирландия, Дания, Малта.

3. Левият президент на Аржентина Киршнер, например, наложи джендър-идеологията през 2012 г. с известния Джендър закон (Ley de Género). По силата на този закон всеки може да подаде декларация по административен път (без съдебно решение, без лекарско заключение) до органите по гражданското състояние за смяна на пола. На базата на тази декларация властите са длъжни да променят името, пола и снимките в документите за самоличност на лицето и във всички административни регистри. (Предстои джендър-идеологията да бъде отменена в Аржентина след падането на Киршнер).

4. Понеже соросоидите рядко четат нещо извън опорните точки и съм убеден, че нямат понятие от чуждите законодателства, които упорито отричат, че съществуват, то бих им препоръчал с ограмотителна цел поне да четат публикациите на Световната здравна организация и на Трансджендър Европа, където се дава за пример именно аржентинския закон и се настоява този “пример” да бъде прилаган и в цяла Европа.

Та, като чуете някой грантов дърдорко да чупи стойки и да философства в стил “кварталното пиянде цитира Паоло Куелю”, просто го игнорирайте.

Между другото, добре, че няма лекари сред соросоидите, че представяте ли си такова невежество с бяла престилка и скалпел пред операционнана маса…

 

Прочетена 345 пъти

Станете почитател на Класа