Извинетемусебе!

Извинетемусебе!
  • Автор:  Ивайло Ачев
  • Дата:  
    10.10.2017
  • Сподели:

Тази седмица ще я започна като особено морален. Няма как, позастудя, сняг даже заваля и е време за катарзис. А и да спазя традицията - миналата седмица пак я почнах с извинения. Всъщност ги поисках, но карай да върви. Сега ще се извиняваме. Ще ми простите, че малко дървено ще се получи. Просто не ми идва отвътре. Сигурно е от детската градина - там ме накараха да се извиня веднъж на една малка вещица (сигурен съм, че е станала голяма красавица), която ме скубеше и щипеше постоянно и аз реагирах като истински българин - блъснах я в оградата, за да престане! (като малки мъжете сме много глупави с жените - то и като големи, ама друг път за това) Тя пък си удари главата, потече кръв и стана една - поседях известно време в ъгъла с вдигнати ръце.

 

Затова и сега ме напира да се извиня на г-н вицепремиера Симеонов, защото и неговата специалност са оградите, та се чувствам свързан с него и не искам да страда. Ще пробвам де - извинявам се, г-н Симеонов, че още Ви търпим. Извинявам се искрено на всички наши читатели, че Ви отразяваме. Извинявам се и заради колегата Тео Ангелов, който беше един от репресираните в СКАТ, както Вие, г-н Симеонов, правилно посочихте! Репресията, която не се забравя лесно:

 

Прекланям се пред политическата далновидност на г-н Симеонов, който неутрализира майсторски репресиращите, като ги привлече в коалиция! На това му се казва да превъзпитаваш в полза на обществото! Извинявам се, че куп скърцащи със злоба журналистки така Ви притесняват точно когато сте на прага да спасите KLETA MAJKA BALGARIQ! Тях не е имало кой да им наблъска едно хубаво главите в оградата, а сега даже БХК има - просто ужасно е! Извинявам се, че стана и твърде шумно, пък законът само след 22:00 часа ограничава шума. Тъпият Facebook обаче хич и не се съобразява - време е, мисля, за сериозна акция и там. Системните администратори са наплашени и не смеят да пипат по сървърите, но ако ги подкрепите, убеден съм, че нито една 0, нито една 1-ца, нито даже 01, 10 и особено 00 ще им се опре, след като имат Вашия светъл пример в тъмния свят на 00!

 

Извинявам се и заради генералните, програмните и кой знае какви още директори на телевизиите ни, които си замълчаха като сритани кучета срещу това един ултиматум, изискващ потъпкване на свободата на словото, да краси официалната страница на правителството ни - това правителство, което е избрано с гласовете на всички нас и което би трябвало ден и нощ да се грижи за народа си, а не да се чуди как да го стриже и дои колкото се може по-усърдно. И се извинявам, че положението няма да се промени - защото е по-лесно да живуркаш. Извинявам се, г-н Симеонов, и за всичко, за което не се сещам точно сега. Най-вече се извинявам, че повярвах твърде много от детската градина насам, че боят не е решение. Обаче за някои неща е единственото решение!

Прочетена 389 пъти