Причините, поради които точно Херо Мустафа бе номинирана за американски посланик в България

Причините, поради които точно Херо Мустафа бе номинирана за американски посланик в България
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.06.2019
  • Сподели:

“Мюсюлмански братя” + оръжия = “Ал Кайда”

 

Предвид увеличаващото се мюсюлманско население в Европа, организацията „Мюсюлмански братя“ може да се окаже доста опасен инструмент. Нейната основна цел е налагането на шериата. Те виждат исляма като решение за всички проблеми и обещават всички хубави неща, които обикновеният човек иска, но чрез налагане на шериат. Това каза за предаването „12+3“ по „Хоризонт“ анализаторът Дахер Дахер, който изтъкна, че клонове на организацията са спечелили избори в Египет и в Тунис:

„Техните привърженици е всеизвестно, че са по-бедните, по-лесно манипулируемите. И тук имаме такива групи и знаем как се контролират – чрез пакети захар, брашно.

Това е много опасно, защото, веднъж качили се на власт, те (“Мюсюлмански братя” – бел.ред.) започват да узурпират цялата власт и да променят цялата структура – конституция и т.н.

…Това е едно несъвършенство на демокрацията. Тя е може би най-добрата система, която познаваме, но работи само когато имате интелигентно население, за да взема правилните решения. Ако имате 50-60% от населението неграмотни, при тези случаи много лесно радикали могат да вземат управлението. Това е много опасно“.

В Арабския свят реално няма демократично управлявана страна, а панарабски и панислямистки диктатори, допълни Дахер и изтъкна, че има опасност явлението да се прехвърли и в Европа, тъй като в нея има огромни мюсюлмански малцинства. Виден активист на „Мюсюлмански братя“ е написал документ „Проектът“, който позволява на мюсюлманите в Европа да приемат демократичните принципи като мимикрия, ако се придържат към налагане на шириат след това.

Исторически Саудитска Арабия винаги е финансирала “Мюсюлмански братя”, но „в последните години Турция и Катар поеха юздите. Ердоган също е мюсюлмански брат“.

„Мюсюлмански братя + оръжия = ИДИЛ или „Ал Кайда“ – това е формула, която винаги работи. Единствената разлика е, че не са въоръжени. В момента, в който им дадете оръжие, те се превръщат във военна организация, подобна на „Ислямска държава“, на „Ал Кайда“, на „Боко Харам“, на „Ал Нусра….“.

Според Дахер предложението Херо Мустафа да стане посланик на САЩ у нас, не е „много коректно“ заради кюрдските ѝ корени и някои моменти от биографията ѝ:

„Това е все едно в Индия за посланик да се постави пакистанец. Имайки предвид взаимоотношенията между кюрди и турци и че тук има турско малцинство, че България е православна християнска държава, а този човек е бил в състава на американската администрация в период, в който християните в Ирак почти изчезнаха…“.

 

 

Интервюто на Петър Волгин с Дахер Дахер за предаването ”12+3” на БHP

Станете почитател на Класа