Шефът на ЧЕЗ на тъмно заради неплатена сметка

Шефът на ЧЕЗ на тъмно заради неплатена сметка
  • Автор: 
  • Дата:  
    16.04.2014
  • Сподели:

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал и семейството му са останали на тъмно в края на миналата година заради неплатена сметка. Това съобщи самият той пред журналисти. „Не обърнах внимание във фактурата, кога изтича срокът и правилно са ми изключили захранването, обясни Докладал. В къщи си била само жена му, която помислила, че има някакво планово спиране на електричеството. Наложило се да плати не само сметката, но и цената за експресно включване.На всички министри сме спирали тока, се похвали Докладал. Петър Димитров например забравил да си плати сметката, а на депутата Явор Куюмджиев парите в банковата сметка, чрез която си плащал, не били достатъчни и го изключили.

Не е вярно, че ЧЕЗ иска да се оттегли от българския пазар. Като компания искаме да продължим нашата работа в Западна България и ТЕЦ Варна, заяви шефът ЧЕЗ България Докладал. Шефът на ТЕЦ Варна обаче каза, че през декември централата ще спре работа.

Междувременно от „Топлофикация София" съобщиха, че 93% от мартенските сметки за парно са до 150 лв. От там посочиха, че са готови да спрат парното след Великден, ако обаче е топло.

Прочетена 565 пъти

Станете почитател на Класа